1. Conditii generale pentru utilizarea site-ului
  Acest website (numit în continuare “Site”) este operat de Shaggy-bricolaje, cu sediul în Sat Merii, Jud. Dâmbovița. SC Shaggy-bricolaje SRL a creat site-ul www.Shaggy-bricolaje.ro pentru informarea clientilor, utilizarea acestui site de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si de utilizare detaliate mai jos („Conditii generale”), precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci cand accesati site-ul, cand il parcurgeti si il utilizati, dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat Conditiile Generale, care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea sa o aveti cu Shaggy-bricolaje.
 2. Proprietate intelectuala
  Toate materialele de pe acest site reprezinta proprietatea intelectuala a Shaggy-bricolaje. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, cu exceptia cazului in care copierea este necesara pentru vizionarea lor on-line. Totusi, este posibila tiparirea de pagini complete de pe site sau copierea fisierelor, pentru uz personal. Pentru a raporta o problema legata de drepturi de proprietate intelectuala, va rugam sa transmiteti un e-mail pe adresa: contact@Shaggy-bricolaje.ro
 3. Drepturi de marca
  Numele Shaggy-bricolaje, logo-ul Shaggy-bricolaje sunt marci inregistrate de catre SC Shaggy-bricolaje SRL. Alte marci sunt de asemenea mentionate pe site. Acestea sunt folosite de Shaggy-bricolaje, fie cu autorizatia titularului, fie ca simpla indicare a unor produse sau servicii propuse de Shaggy-bricolaje. Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinut in prealabil autorizatie de la Shaggy-bricolaje sau de la titularii respectivi constituie infractiune ce se pedepseste conform legilor in vigoare.
 4. Conectarea la site
  Pentru cine doreste sa realizeze o legatura la site, aceasta trebuie sa fie la pagina principala Shaggy-bricolaje (homepage).
 5. Acuratetea informatiei
  Informatiile de pe acest site sunt destinate clientilor Shaggy-bricolaje din Romania si este posibil sa nu fie valabile si pentru alte tari. Shaggy-bricolaje va recurge la masuri rezonabile pentru a se asigura ca informatiile de pe acest site sunt corecte si in conformitate cu datele la zi. Totusi, Shaggy-bricolaje isi rezerva dreptul de a schimba specificatiile produselor in orice moment. Informatiile din aceasta pagina de Internet au fost incluse cu buna credinta, insa sunt doar pentru informare generala. Nu trebuie sa va bazati pe ele pentru nici un anumit scop, si nu se da nici o interpretare sau garantie in ceea ce priveste exactitatea sau intregimea acestora. Shaggy-bricolaje exclude orice responsabilitate, in limitele permise de lege rezultand din accesarea si utilizarea acestui site.

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare si nu creaza obligatii contractuale. Produsulele comandate se livreaza conform denumirii. Diferentele vizuale precum cele de nuanta dintre poze si produsul real pot aparea atat datorita dispozitivului de pe care se acceseaza site-ul dar si din alte motive subiective.

Raspunderea pentru continutul Site-ului

Shaggy-bricolaje nu este si nu poate fi facuta responsabila pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe Site, care nu se datoreaza culpei sale. Utilizatorii pot gasi informatii detaliate in reteaua magazinelor Shaggy-bricolaje.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul telefonic sau prin e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta, daca produsul nu s-a livrat inca.

 1. Protejarea informatiei
  Shaggy-bricolaje respecta intimitatea fiecarei persoane care viziteaza acest site. Aceasta clauza stipuleaza ce informatii poate colecta Shaggy-bricolaje si cum vor fi acestea folosite. In unele cazuri putem colecta automat astfel de informatii. Exemple despre astfel de informatii includ tipul de browser de internet utilizat, tipul de sistem de operare folosit de computerul tau, numele domeniului site-ului de pe care se face conexiunea la site-ul nostru.
 2. Contact
  Pentru intrebari sau nelamuriri referitoare la datele personale, trimite un e-mail la adresa noastră: marketing@Shaggy-bricolaje.ro sau contacteaza-ne la numarul de telefon: 0371 522 344
 3. Legislatie si jurisdictie – drept aplicabil
  Prezentele Conditii Generale, precum si orice litigiu in legatura cu sau decurgand din clauzele acestor Conditii Generale sau din accesarea / functionarea / disfunctionalitatea site-ului se supun dreptului intern roman. Limba Conditiilor Generale si a site-ului este limba romana. In caz de litigiu, numai instantele romanesti vor fi considerate competente.
 4. Livrarea produselor din magazinul online www.Shaggy-bricolaje.ro
  Livrarea produselor se va face in 2-4 zile lucratoare, in cazul livrarilor prin curier. In cazul livrarilor prin flota Shaggy-bricolaje, durata de livrare este de pana la 5 zile lucratoare. Exceptie fac comenzile speciale (pentru produsele la comanda)

Vezi mai multe detalii

In anumite situatii ce tin de particularitatile si conditiile de livrare ale fiecarui curier, dupa introducerea de livrare, in meniul drop-down din care se selecteaza metoda de livrare, in dreptul anumitor curieri este posibil sa apara termenul “Cost de transport indisponibil”. Aceasta mentiune se traduce prin faptul ca metoda de livrare respectiva este indisponibila pentru livrarea dumneavoastra, fie pentru ca acel curier nu livreaza la adresa de livrare solicitata, fie pentru ca produsele comandate nu se pot livra prin serviciul de curierat respectiv. In aceste cazuri, in care se va selecta o metoda de livrare indisponibila, la momentul confirmarii comenzii, un operator Shaggy-bricolaje va va transmite indisponibilitatea curierului ales, dar si cea mai potrivita varianta de livrare pentru comanda dumneavoastra si costul de transport ce se va percepe (daca este cazul).